Gostilna

Smo že četrta generacija družine Lečnik, ki skrbi za ohranjanje tradicije. Naša gostilna je od leta 1919 preživela različna politična trenja ter vojne vihre. Franjo Lečnik je imel veliko željo po nadaljevanju družinske tradicije – izpolnila sta mu jo sin Aljoz ter njegova žena Heda. Nato je vodenje podjetja prevzel Tomo, sedaj pa je njegov nepogrešljiv del tudi njegov sin Andraž.

Stoletna tradicija je v nas zasidrala ljubezen do gostinstva in skrb za slehernega gosta. Pri nas se boste počutili kot doma, hrana, ki vam jo bodo postregli prijazni zaposleni, pa bo dišala kot iz domače kuhinje in bo zares zdrava, okusna ter kvalitetna. Prepričala vas bo odlična ponudba dnevnih malic in jedi po naročilu. Lahko pa se odločite tudi za catering ali pa okusno in lepo pripravljeno hrano odpeljete domov

Naša gostilna vam nudi več kot 120 sedežev v zaprtih prostorih in kar 70 sedišč na prostem. Nenehno se izboljšujemo in izobražujemo ter nadgrajujemo naše storitve in izdelke. Pri pripravi malic in ostale hrane uporabljamo tudi naše mesne izdelke, ki se ponašajo s certifikati, skladnimi z mednarodnimi in nacionalnimi predpisi ter dokazujejo odlične karakteristike proizvodov. 

Raziskovalna naloga o gostilni Lečnik

Od ponedeljka do petka

Malice

Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek

Puranji zrezek po toskansko, njoki, solata

Želodčkova kisla juha, sladica

BBQ baby rebrca, ocvrt krompir, solata

Jota iz kislega zelja, sladica

Praznik - zaprto

Burger z natrgano svinino, zeljna solata z majonezo

Makaronovo meso, solata

Pečenice, kislo zelje, pražen krompir

Divjačinski golaž, kruhova rolada, sladica