Mesarija

Zavezali smo se k zagotavljanju vrhunske kakovosti za vas. Naši izdelki so lokalno pridelani, okusni, zdravi in narejeni po tradicionalnih receptih. Zanje uporabljamo izključno zelo kvalitetne sveže surovine in minimalno dodatkov (manj soli). 

Ponosni smo na našo verigo dobaviteljev, ki je zanesljiva in premišljena. Z njo zagotavljamo samooskrbo s hrano na regionalnem področju. Skrbimo za ustrezen pH v mesu, da so izdelki zdravi in kvalitetni. Prilagajamo se času in razvijamo nove produkte, s katerimi so vaši obroki še bolj okusni in kulinarično izpopolnjeni.

Naša ponudba je široka: od svežega mesa (goveje, svinjsko, telečje, perutninsko, kunčje), programa mesnih izdelkov(obarjeni izdelki, poltrajni, klasično prekajeni, eko, trajni in namazi), programa za žar, do ponudbe dodatnih izdelkov naših partnerjev (pekovski izdelki, omake, moka, olja, vloženi izdelki ...). Kar pomeni, da ko kupujete za kosilo, malico, večerjo ali praznovanje, lahko večji del sestavin kupite na enem mestu – v naši mesariji. Naši izdelki se ponašajo s certifikati, ki so skladni z mednarodnimi in nacionalnimi predpisi ter dokazujejo karakteristike proizvodov, kot so funkcionalna primernost, kakovost izvedbe, varnost uporabe, ustreznost in ekološka neoporečnost. Naše podjetje je tudi nosilec certifikata Ekoloških izdelkov.

Mesarija LEČNIK

Izbrani izdelki